Selecteer een pagina

Zonder sponsoring kunnen de evenementen van de St. Frank Peeters Foundation niet bestaan en daarom zijn wij enorm blij met alle Goud-, Zilver- en Brons sponsoren, alle donateurs en niet te vergeten onze facilitaire sponsoren. Mede dankzij al deze bedrijven is het mogelijk om ook dit jaar weer een fantastisch Blind Date Dart Koppel Toernooi te organiseren, een reeks Dinners in the Dark en dit jaar voor het eerst een uniek Theater Diner.

Dit jaar zijn Hovens Collin Verpakkingen BV en Packaneers samen Goudsponsor van de St. Frank Peeters Foundation. Jullie sponsoring maakt het mogelijk om nóg meer geld in te zamelen voor het Oogfonds. Onze dank is groot!

Ook sponsor of donateur worden en je steentje bijdragen aan het Oogfonds? Neem contact op met de St. Frank Peeters Foundation. Direct doneren doe je hier!